2016. október 25., kedd

Vasárnapi móka // #sundayfunday

Mióta beköszöntött az ősz és lehűlt a levegő, sajnos nem voltunk görkorizni. Budapesten nem találtunk fedett helyet. Az utolsó amit ismertem az eXbox volt, de az évekkel ezelőtt bezárt.
Eszter találta a GO4IT Ramp House-t. (Videó a bejegyzésben! Igen, az én vagyok... :D)
A GO4IT a reptértől nem messze, Vecsésen van.
Előzetes információinkkal ellentétben BMX-esek is voltak a pályán, amire nem számítottunk. Ez eleinte eléggé zavart minket, de kis idő után enyhült a feszültség, és felváltva használtuk a félcsövet.
Szerintem ez magasabb, mint ami a Városligetben van.
Nagyon jó volt újra mozogni, rettenetesen hiányzott. Sajnos ez a videó már nap vége felé készült, már látszik, hogy fáradok.

Roller derby ügyben is van apró fejlemény, több helyen is érdeklődtem terem ügyben. Már csak jelentkezők kellenek, egyeztetés és mehetünk korizni ;)



Unfortunately since the weather got colder we haven't skated. We couldn't find a skatepark with a roof at Budapest. The last one a knew was eXbox, but has been closed for about 2 years now.
Eszter found  GO4IT Ramp House. (Video in post. Yep, that's me :))
GO4IT is near the airport, it's in Vecsés.
We read it on their website, that on Sundays skaters, skateboarders and rollers are welcomed but not BMXs. Well, there were a lot of guys on bikes. It was very frustrating at first, but by the time went on, we worked it out and were able to share the halfpipe.
I think this halfpipe is bigger than the one we were using at Városliget, but not sure.
It was great to skate again, I really missed it so so much.
This video was recorded nearly at the end of our session, unfortunately you can see that I'm tired.

Roller derby progress: I'm trying to find a place to practice, now we need girls who wants to skate and we can start our derby team :)

Derby love,
Erabella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése