2016. június 22., szerda

Skategirl haul *.*


Vásárlás skategirl módra :D

Persze hosszas válogatás és kis morgolódás eredménye a képen látható pakk.


Szóval az úgy volt, mint említettem, hogy Eszter kori táskája után én is akartam egyet :)
Ki is néztem szépen a Decathlonban azt a pirosas-narancsos színűt, ami persze gyerekeknek van.
Hát az se piros, se narancs nem volt. Ellenben olyan rózsaszín volt (és kicsi), ami persze nekem nem kellett. :(
Sebaj, volt ez a csudaronda fekete, meg egy szürke-kék kombó. Az valamivel nőcisebb volt, de barátnőm meggyőzött, hogy ezt vegyem. Mondván, hogy lehet rajta alakítani. Ami persze nekem is egyből beugrott.
Nem szép, de jó alap // Not looking good but customizable

Az ára nagyon baráti, persze anyag is annyi van benne. Egyterű, ami nem lenne gond, ha lenne egy övtasim, és tudnék abba pakolni (pl.: telefon, pénztárca, stb.) és megtalálnék mindent. Vasárnap ezzel mentem korizni. Benne volt a korim, bukó, védőszett, egy üveg víz, a shakerem, a T-tool (a cipőben) plusz egy nagyobb neszesszer, amiben a fent említett fontosabb dolgok voltak. A neszesszert a bukóba raktam, így nem keveredett el.
Kis gömböc mindent elnyel // Like Hermione's bag everything can fit in
A hátulján van egy szellőzőnyílás, és egy ablakocska, amiben egy cetli van a személyes adatok számára.


Ez a cetli jó ötlet, de ránézésre elég hamar el fogom hagyni, nem tűnik túl biztonságosnak az a zsebecske.
Egyetlen egy nagy bajom van ezzel a táskával. A vállpánton nincs az a párnázott vállvédő (nem tudom mi a neve)! Elég kellemetlen, mikor egy rakás cucc van benne és a 30 fokban alig van rajtad valami, a pánt meg lenyúzza a válladról a bőrt... Na nem baj, challenge accepted, olyat is varrok majd rá!

A sisakról és a shakerről legközelebb.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
It all started when I saw Eszter's skate bag. I wanted to buy one immediately.
I saw one on Decathlon's website, in a orangeish-redish colour that I really liked. Of course that one is for kids skates.
Well it wasn't red neither or orange :( It was awfully pink and too small, I didn't wan to buy it.
Well, no problem, there was this bloody ugly black and an okay-that's-fine grey-blue combination. The grey one was a little more like feminine, but my friend convinced me to buy the black and later personalize it. Which was my idea too.

It has a good price, less than $10, and it has as much material as you'd expect for that price. It has one big compartment, which is good, but I can't find my mobile, keys and monthly pass... A fanny pack would help it, but I don't have one yet.
I went skating on Sunday with that bag, I packed in: skates. helmet, wrist, elbow, knee guards, a bottle of water, a shaker, t-tool (I've put it in one of the skate shoes), and a cosmetic bag filled with my valuable stuff. The cosmetic bag in the helmet, so I could easily find it.

There's a panel on the back for airing and a pocket for the address card. I think it's very loose and I'll loose the card in no time.
My only and biggest problem with this bag, that it doeasn't have padding on the strap!
It's very unpleasant when it full of stuff, it's hot outside, you're barely wearing anithing and it starts to scratch your skin on your shoulder.
Challenge accepted, I'll sew one!

I'll write about the helmet and shaker in another post.

Derby Love,
Era

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése